Et ægteskab, fire træningsløb og en festival jeg ikke var på

Sidste lørdag var jeg til bryllup på Vestegnen. Det var et par gode løbevenner, der i kærlighed til hinanden gav hinanden en lille del af deres frihed. En smuk gestus, der formelt blev iscenesat hos brudens forældre med efterfølgende fest på Sengeløse Kro. Det var en meget smuk dag, med masser af kærlighed.

Jeg har engang været gift. Der fandt den borgerlige vielse sted i et blomsterbed i en baggård til en medborgerhus i København. Tiden gik og så blev jeg også skilt. Omkring 40% af alle ægteskaber ender med skilsmisse. Nu har jeg taget én for statistikken, så det behøver Betina og Henrik ikke.

Langt ude i skoven

Søndag var jeg træt, lidt alkohol og få timers søvn mærkes. Det lykkedes mig, at overvinde søndagssløvsindet og komme ud i Gadevang Skov og tilbagelægge knap 20 km uden alt for mange myggestik.

Esrum Sø.

Træningsindsatsen mandag bestod ellers af kropsvedligeholdelse á en times pilates suppleret af en løbebåndsløbetur på 5 km. Tirsdag var jeg i den nordlige ende af Gribskov, hvor jeg startede med at gennemløbe runden til sh løbs løb søndag, fandt en fin grillplads og et lidt skjult fugletårn.

Torsdag løb jeg til Ny Hammershol,t hvor jeg manglede Bæverdalen i min CityStrides-gadesamling og fredag morgen blev det til en kort morgentur rundt om Favrholm.

Metal up your …

Med et bryllup sidste lørdag, kan du nok godt regne ud, at jeg ikke var på Copenhell i år. Lige nu debatterer jeg med mig selv, om jeg skal af sted næste år. Det er lidt som om at kvantiteten vokser år for år, mens kvaliteten går den anden vej. Jeg har en klar fornemmelse af, at jo flere “bløde”/bredde heavy metal-bans der kommer på plakaten, jo flere Brian-typer kommer der også – og så ryger lidt af tolerancen.
På den anden side er mange gode venner og bekendte på festivalen – det er selvklart et plus.

Steffen Jungersen var på Copenhell og han gjorde kritiske (men kærlige) tanker om festivalen i artiklen Copenhell – alt for dyr turistfælde eller heavy metal-festival? Fra tragedien Mötley Crüe til übercool Billy Gibbons på POV International (18.06. 2023).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.