Flytter hjemmefra igen

Nu er jeg efterhånden flyttet hjemmefra nogle gange. Og er ved at være lidt træt af det.

Første gang jeg flyttede hjemmefra, var faktisk før jeg flyttede hjemmefra i traditionel forstand. Det var før var færdig med grundskolen. Mine forældre stoppede som forstander på den ungdomsskole hvor jeg voksede op og flyttede til Nr. Nebel. Jeg fulgte med, men kun for en kort bemærkning for efter sommerferien startede jeg på efterskole.

Det blev til nogle rodløse år uden et hjem. To år på efterskole, et halvt år på et klubværelse, et halvt år i Nr. Nebel, et år på efterskole, nogle måneder på klubværelse og så landede jeg i et kollektiv i Gellerupparken, Århus.

Århus blev udskiftet med København. En lang række af fællesskabsboliger; kollegieværelse, kollektiver, bofællesskaber – hvad der nu eller er af boligformere for flere uden familiære relationer – blev mine hjem.
Hver gang jeg flyttede hjemmefra, var det fra et fællesskab til et andet, kan afbrudt af en fremlejet lejlighed på Nørrebro i et lille år.

Jeg mødte moren til mit første barn og mit bonusbarn. På kort tid havde vi flere adresse inde vi endte i stor andelslejlighed på Nørrebro. Mens børnene var i gang med at vokse og lære verden at kende ramte skilsmissen. Jeg flyttede hjemmefra til en anden andelslejlighed på Nørrebro.

Jeg mødte igen en kvinde. Det startede med et kys og så fulgte et forudsigeligt hændelsesforløb. Vi flyttede sammen, hun blev gravid, vi købte et hus, vi fik en datter – og nu flytter jeg hjemmefra igen. Det er ikke med min gode vilje men det er sådan det er.

Denne gang er jeg endt i en lejlighed i almennyttigt boligselskab i Ishøj, hvor der plads til børnene de dage hvor de bor hos mig.

Jeg er flyttede hjemmefra mange gange – og flyttet endnu flere. De sidste par gange har det ikke været sjove. Måske tager jeg konsekvenser og beslutter for bestandig, at hjemme kun er for mig og mine børn.

Så er det slut med at flytte hjemmefra. Jeg kan nøjes med at flytte (eller bare blive boende) og håber på, at mine børn vil besøge mig, når de er flyttet hjemmefra.

Publiceret på sh.newsun.dk 03.10. 2015

En tanke om “Flytter hjemmefra igen”

  1. Sikke da en masse flytninger. Jeg syntes at jeg har været meget igennem det sidste års tid, efter at vi først solgte vores hus. Først flyttede vi midlertidigt til leje, så solgte min mor hendes hus, og jeg skulle hjælpe med at flytte. Vores nye hus blev færdigt og så skulle vi flytte igen, og i sidste weekend havde jeg så et vennepar der skulle flytte fra lejlighed til deres første hus.

    Det har været hårdt, men heldigvis har jeg ikke skullet flytte grundet skilsmisse eller lignende. Håber for dig at du finder dig godt tilrette i dit nye hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.