99

Holger Danske maraton : Frisk vind

Østersyssel. 19. november 2017.

Resultat

  • Startnr.: 317
  • Distance: maraton
  • Placering samlet: 43 af 110
  • Placering mænd: 40 af 86
  • Tid: 03:50:19
  • Tempo: 05:28 min/km
  • Hastighed: 11 km/t
  • Gennemsnitlig puls: 157 bpm

Løbsoversigt

En frisk vind og byger var dagens menu til Holger Danske maraton. Jeg fik løbet mit maraton nummer 99.

Holger Danske er et ud og hjem maraton. Der er start ved Helsingør Badminton Klub på Nordre Starndvej. Herfra løbes et halvt maraton til Øster Alle i Gilleleje hvor løberne vender om og løber tilbage igen.

Viden kom fra nordvest, så der var modvind ud og medvind hjem. Det er bedst sådan, men det er som om at modvinden tager mere end medvinden giver.
Der kom nogle spredte byger undervej. Dem mærkede man mest på vejen ud. En enkelt gang blev regndråberne suppleret med hagl.

Depoterne var primitive med vand, cola og forskellige chips. Arrangøren havde ikke fået en sponsoraftale om energigel på plads, så sådan noget var der ikke på menuen. Jeg havde min egen med, så fint nok. Men der var ingen frugt. Det var straks værre. Jeg kunne godt have bruget lidt banan og måske appelsin undervejs.

Jeg havde lagt Solbrud Jærtegn på mp3afspilleren, så dem var jeg i selskab med på de sidste 10 km. Solbrud fungere fint som løbemusik, om end det er lidt for meget en lydmur de kommer med på min løbeplaylistse. Men de er fine som en afveksling.


Holger Danske maraton # 4

  • Arrangører: Trailman
  • Land: Danmark
  • Start: Nordre Strandvej 14, Helsingør
  • Distance: maraton, halvmaraton, kvartmaraton
  • Underlag: asfalt
  • Deltagerantal: 312
  • Sko: Adidas Energy Boost

Opdatering: +1

Tilføjet 22.11. 2017

Da jeg løb Holger Danske maraton var jeg overbevist om at det var mit maraton nummer 99. Men det blev til nummer 100.
Forklaringen er her: I Klub 100 maraton uden at løbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.